Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Marie Anderberg - 7 maj 2009 22:31

Morgonen och förmiddagen tillbringa jag på veterinärkliniken...Mortens jakthund fick valpar imorse,5 fina kom,den stackars tiken fortsatte att kämpa på men inga fler valpar syntes. Suck och elände..,in med valpar och mammahund i bilen och iväg till veterinären. Efter en röntgen bild konstatera vi att en valp var kvar och verkade inte till att vilja komma ut. Efter diverse sprutor och undersökningar börja vi överväga ett kejsarsnitt men vid halv 12 bestämde sig även den sista för att komma till världen på ett normalt sätt! PUH! Det var en sliten tik och 6 valpar jag fick med mig hem igen...Nu mår den lilla familjen bara bra!


Nåväl,så långt allt väl men klockan tickade i en rasande fart,ut med hästar i rastgårdar (dom var ganska så upprörda över denna försening) och jag sadlade Diva i strålande solsken,små joggade ner till ridbanan,observerade ett mörkt moln på himlen som jag inte sett tidigare. Upp i sadeln och på bara ett par sekunder så blev det världens regnstorm...! Himla obehagligt och det enda Diva ville var att sno rumpan mot regn och vind...! Skit också tänkte jag,av hästen och små joggade upp till stallet..,sadlade av och vips så var det strålande solsken...!


In och byta om till torra kläder,fångade Corazon,sadlade i strålande solsken,jogga till ridbanan,upp i sadeln,red 5 min och sen kom nästa regnstorm! Aha,tänkte jag denna gången,detta går snabbt över.! Så jag och Corazon stod med rumpan mot regn och vind i en kvart (!) innan jag gav upp och trava i full fart upp till stallet! Både häst och jag var dy blöta och iskalla! In och byta om till torra kläder ännu en gång,för att komma ut i strålande solsken!!!

Då gav jag upp!!! Ingen mer ridning idag!!!

Fick mockat i stallet och kollat beteshästarna sen blev det Spanska kurs (inomhus) istället!!


Nedan,Distinton

Ovido - Quiz & Flashcards