Alla inlägg den 6 maj 2009

Av Marie Anderberg - 6 maj 2009 21:03

Igår kväll blev det betes släpp för ett stort gäng hästar! Vilken lycka,både för dom och mig!! Detta tycker jag är den stora belöningen för att man kämpar på hela vintern...när man ser det stora gänget på gröna ängar! Vi har fortfarande kvar huligangänget av unghingstar/valacker kvar hemma,skulle tro att dom släpps i slutet av veckan. Alla fölstona har vi på bete hemmavid så att vi kan ha full koll medan unga gänget ska ett par kilometer härifrån. Det är i och för sig bra,dom får åka transport dit,så blir alla vana att bli lastade!


Idag fick Smulan sadel på sig för första gången vilket inte bekymrade henne det minsta. Det är en liten fröken som tycker att det mesta är helt ok,bara hon får vara med när det sker något skoj!


Sassi fick prova på att bli riden av en annan ryttare än mig och Tilda,Merete blev den lyckliga "testpiloten" och det fungerade helt fint! Sassi jobba bra och höll sig i skinnet och jag tror att både häst och ryttare var ganska så belåtna!


Diva har också skött sig helt utmärkt och inte hittat på några hyss...,men hon behöver lite mer muskler,lite mindre fett och bättre kondis...så jag får ta det lite lugnt med henne!


Dagen idag har annars bestått av mycket undervisning,eftermiddagen och kvällen har gått åt till det,så jag får försöka få jobbat lite fler hästar här hemma imorgon!


Nedan,Smulan med sadel för första gången

Ovido - Quiz & Flashcards