Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Marie Anderberg - 4 maj 2009 21:03

Det har börjat bli en vana att efter en stollig söndagstur så kommer det en högeffektiv måndag som ett litet brev på posten...så också idag! Har hunnit med massor! Tänk om jag varit så här effektiv alla dagar då hade jag fått gjort mycket här i livet!!


Min lilla flock med mamma får och deras lamm har blivit körda ut på ett "riktigt" sommarbete med massor av grönt gräs! För att se att allt gick bra så åkte jag tillsammans med lammen bak i hästsläpet,och vilken lycka när dom blev utsläppta! Här pratar vi skutt och lek!


Smulan var första häst ut på jobb idag,och för första gången så spände jag en gjord runt magen på den lilla tjockisen. Jag tror inte ens att hon märkte det...brydde sig iallafall inte det minsta,hon jobbade på i linan som inget hade hänt! Det blir sadel imorgon! Skulle tro att det går bra,och sen är det bara jag kvar som ska upp..


Diva sadlade jag,lät henne jobba en stund i lina och sen hiva jag mig upp. Det var inga bekymmer alls,hon var lugn och avslappnad så det ska nog gå väldigt bra med henne denna gången också. Och hon är en underbar ridhäst när hon är igång,trots sin storlek rör hon sig lätt och har massor med energi! Och arbetsvilja...!


Corazon blev tredje hästen,och han har börjat att lära sig att flytta sig för skänkeln och jobbar på fint med en hel del tempoväxlingar. Bara positivt där!


Estrella fick en liten skrittur på asfalten och lite trav jobb på ridbanan. Gick som på räls för henne med...


Dagens ridning avslutades när Tilda kom hem och vi tog med oss Leal och Distinton på en rejäl skogstur. Det var populärt! Leal utgick hårt med att dansa dom första 200 meterna i passsage(!!!),han skulle minsann visa Distinton vem som var vackrast,störst och tuffast! Stackars Tinton gick envist och tittade på andra hållet och skyndade på skritt stegen så mycket han kunde...ville inte ha något bråk med den tuffingen...! Men leal lugnade sig och vi hade en fin tur och trötta hästar när vi kom tillbaka! (jag var rätt så mör jag med)!

Mockning av stallet och sen var jag riktigt trött! Sover gott i natt skulle jag tro!

Ovido - Quiz & Flashcards