Alla inlägg den 5 april 2011

Av Marie Anderberg - 5 april 2011 16:19

Grubblade hela kvällen igår...och halva natten också för den delen över Gepettos mindre trevliga uppvisning igår....och det heter ju skam den som ger sig så det blev faktiskt hans tur i morse igen. Samma visa som igår....ner på ridbanan och jobb i lina där jag var jättenoga med att han fokuserade på mig och mina kommandon....inte spanade in tjejer eller höll koll på resten av världen. Det var jag,jag och så ännu mer jag som var huvudperson. Här pratar vi om en väldigt koncentrerad Marie...ojojoj! Med tanke på säkerheten så hade jag släpat med mig en av Mortens arbetare,min vikarie,som fick noggranna instruktioner om att fånga in hästen om jag gick i backen...och eventuellt plocka upp resterna av mig. Nu var jag beredd och tänkte inte bli tagen på sängen som igår!

Först ett "allvarsprat" med hingsten.....inga märkliga uppvisningar...idag så tar vi träningen på mitt sätt! Gepetto lyssnade....såg lite skeptisk ut,men verkade till att säga ok!

Jag klättrade upp i sadlen..precis som igår stod han som en klippa....men istället för att explodera så skrittade vi lugnt och städat omkring. Gjorde halt ett par gånger och satte igång i skritt igen. Inga problem alls!

Detta är för bra för att vara sant,tänkte jag och bad lite försiktigt om trav....inga bekymmer det iheller...vi travade rundor,vände snett igenom ibland,saktade av till skritt...trav igen....inte en tendens till att vilja ställa till spektakel! Väldigt,väldigt förnöjd kunde jag hoppa av en ung herre som verkade nöjd med sin egen insats! Toppen! Vad i jösse namn som hände igår är svårt att säga...men efter dagens ridpass så kan jag bara konstatera att vi verkar jobba tillsammans igen...inte emot varandra! Det tackar jag för! Och jösses vilken fin känsla det är att sitta på honom...som att köra mercedes! Detta blir skoj att jobba vidare med!     

Ovido - Quiz & Flashcards