Alla inlägg den 14 april 2011

Av Marie Anderberg - 14 april 2011 18:40

Det finns en inhägnad här där det alltid är full rulle....det leks och det härjas...det tar liksom aldrig slut! Ett ganska så underhållande ställe att befinna sig på,är man sur eller less så är det absolut dit man skall gå,sen tar det inte lång stund innan leendet kommer. Och de unga pojkgänget har så bra av att få härja...det är rena rama träningspassen för dom! Försökte att fånga lite av det idag med kameran...men det är minsann lättare sagt än gjort! Det går undan i svängarna plus att det är inte helt tryggt att vara kameraman alltid när gänget kommer svepande! Lite bilder blev det iallafall...plus en hel hög som mest var sudd...suck!

Novato,det lilla fölet med så olycklig start på livet. För tidigt född med en mamma som var ganska så skeptisk till sin mamma roll....sen ett skadat bakben som gjorde att han fick åka djur ambulans i min gamla volvo till veterinären. Mycket elände,men idag är han en stark och levnads glad 2-åring!

Novato

Helge,året yngre än de andra busfröna! En liten kille som funnit sig väl tillrätta och är ett charmtroll av stor kaliber. När han kom hit hade han aldrig haft en lek kamrat..men det har han tagit igen med råge!

Han är nog den som ALDRIG säger nej tack till ett lekpass! Bara älskar när det sker något! Något...vad som helst!

JAg och min kamera blev han väldigt nyfiken på! Vad gör du? frågar han!

Nexico i full rulle...hans specialitet är att springa...fort som vinden! Dom andra hoppar och skuttar oxå...men Nexicos lek går ut på att galoppera...fort!

Nino,som inget hellre vill än att komma ifatt Nexico i sin racing..men ligger alltid lite efter! Men han tränar...! Grimman på sned,jag vet. Det är Helges verk!              

Ovido - Quiz & Flashcards