Alla inlägg den 9 april 2009

Av Marie Anderberg - 9 april 2009 11:19

Det visade sig att trots jag var väldigt skeptisk huruvida mina får skulle spricka eller få sina lamm den naturliga vägen så följde dom faktist naturlagarna i år med...På mindre än ett dygn så har jag hjälpt 5 nya lamm till världen...Allt har gått bra,alla är stora och friska,men min sov tid försvann i princip helt...Och som avslutning på det hela var vi bortbjudna på middag igår kväll och det blev sent. Summan av det hela är att jag är rätt så sliten...Idag får det nog bli lite av en vilodag!


 Igår så regnade det en hel del och det tillsammans med smältande snö har gjort att hingstarnas rasthagar står i princip under vatten...Jag använder mig nu bara de två rasthagar som det är "minst" vatten i och hingstarna får gå ut i skift. Det är ganska så opopulärt bland våra herrar,men jag tror det är det bästa jag kan göra så länge.


Leal var den enda som blev riden igår och han var pigg som tusan och jag tror att det tog minst 10 min innan vi hittade en "normal" trav. Men efterhand som överskotts energin försvann så jobbade han på lysande!


Vår Friser dam som bor här har verkligen fått smak på det här med herrar...och står och gnäggar längtansfullt efter Romero och är fortfarande i full brunst! Hon gnäggar och alla hingstarna svarar...lite av en orkester! Men det är klart,det ska ju märkas att det är vår!!!


Nedan,Sassi och Matilda.Lika lyckliga båda två!

Ovido - Quiz & Flashcards