Alla inlägg den 26 april 2009

Av Marie Anderberg - 26 april 2009 20:04

Fullt ös hela helgen,men det är egentligen inte så svårt att stå på nu i dessa tider när det verkligen har blivit vår! Och gud så skönt! Denna vintern har minsann inte varit att leka med!


Jobben med hästarna har över lag rullat på och fungerat fint med allihopa! Smulan har fått fortsätta med markarbete i lina och hon är en väldigt ivrig elev som tar allt jättekvickt.Och hon behöver verkligen komma igång att arbeta och motionera,hon är om sanningen ska fram lite väl rund om magen...!


Sassi red jag i lördags och bestämde mig för att rida igenom ett LC program. Det kändes som om vi var ett solklart vinnarekipage fram till första galopp fattningen,då lilla nippertippan fick ett litet "återfall",gjorde ett av sitt berömda pipljud och efter det 4 snabba bocksprång...SUCK! Men hon menar inget illa,tycker bara det är så kul,igen...


Corazon har jobbat både på ridbanan och varit ute på skritt tur. Vårt jobb på ridbanan blev lite spännande när grannens islandshäst hade någon form av flygande gångarts träning på grusvägen brevid vår ridbana. Den är snabb den lilla islänningen..ifull fart kom den farande emot oss,vände och sen full fart bort från oss..gång på gång...Corazon gjorde stora ögon och blev lite spänd,men efter typ femte gången så brydde han sig inte längre...


Leal gav mig ett riktig lyckorus i fredags,när vi i slutet av ridpasset klarade av några steg i piaff! Han har en enorm takt den hästen!! det var liksom så lätt för honom att bara trampa på! Fin,fina hästen!


Både Leal och Distinton har fått gå några timmar som undervisnings hästar,och dom sköter sig väldigt bra båda två! Distinton fick en ung tös att smila bland dom största smil jag sett på länge idag! Hon red så enkelt och okomplicerat och Distinton bara jobba på och bjöd på sig själv! Sånt är så skoj att se!!


Skulle lagt in några bilder,men det gick visst inte..hm



Ovido - Quiz & Flashcards