Alla inlägg den 9 april 2010

Av Marie Anderberg - 9 april 2010 19:18

Våren är här! Solen både skiner och värmer,dom rätta sorters fåglarna sjunger...helt fantastiskt! Som jag har längtat! Fast man kan ju alltid hitta något att gnälla om,nu skulle det väl i så fall vara leran,för det är sörjigt! Jösses! Inte nog med att alla djuren ute är mer än lovligt leriga utan även hundarna som springer ut och in ett antal gånger per dag är leriga. Summan av det är att jag tror det är praktiskt möjligt att odla potatis på vårt köksgolv nu...SUCK!

Idag har årets första dambesök anlänt,Romero är den lyckligt utvalda! Och med sig hade damen ett alldeles eget sällskap,världens sötaste lilla shetlandsponny! Att den var alldeles otroligt söt, den åsikten delades till fullo av Gepetto som i stum beundran har stått i timmar och bara tittat hänfört på den! Han har på fullaste allvar inte rört sig så många meter sen den lille kom....han står still och bara tittar! Tror att han önskar sig en egen! Nåväl,han får passa på och njuta så länge den stannar här!

Smulan och Ita har varit dom som varit på jobb idag,båda två pigga som sjutton! Lilla Smulan bestämde sig för att det bodde spöken på ena kortsidan av ridbanan och såg sig tvungen att göra lite spektakel av sig varje gång vi skulle passera. Så här precis i början av säsongen när unghästarna skall igång och börja arbeta tar jag inte så illa upp utan är ganska så förlåtande. Det viktigaste av allt är ju att dom ser arbetet som en positiv sak,det måste vara kul!(inom rimlighetens gränser förstås!!!).

Gamla Nahema har förresten oxå varit lite på jobb idag. Hennes uppgift är att lära Tonje lite om ridningens ädla konst och lite hästpyssel i allmänhet. Tror nog att Nahema tycker att det är ganska så skoj...och hon missar inte ett tillfälle att visa upp sina gamla konster, som tex spansk skritt....Hon har humor den gamla drottningen!

  Tonje och Nahema!

Ovido - Quiz & Flashcards