Alla inlägg den 23 mars 2010

Av Marie Anderberg - 23 mars 2010 18:12

Imorse när jag kom upp så snöade det....här kan vi prata om en som deppade ihopa rejält...jag har glatt mig så för att snön smälter och nu kom det ny..... Men som tur var kom oxå plusgraderna efterhand och solen..så den nya snön fick ge sig! HA!


Idag roade jag mig med att ta ner lite unghästar i olika omgångar på ridbanan och dom fick härja och leka lite,ibland lekte jag med dom och ibland var jag bara en beundrande åskådare. Det är att förena nytta med nöje,dom yngre hästarna har bara bra av att komma ut på en liten utflykt tillsammans med mig..och sen tycker dom att det är spännande hela grejen! Brukar bli en hel del hopp och lek! Läge att ta med sig kameran..och visst blev det en del fina bilder trots att det är "vinter ruggiga" unghästar!

  Den som imponera mest idag var utan tvekan Micki,en 2-årig hispano arab med Leal som pappa och arab stoet Alfie som mamma. En 2-åring som utvecklats väldigt fint under vintern och som rör sig helt fantastiskt,långt över genomsnittet.

  Och sen är han himla trevlig med,det ska bli spännande att se vad det blir av honom!

  Micki är faktist den enda 2-åring som är kvar som hingst nu...dom andra är kastrerade.

  Mc Gyver,en annan 2-åring med Leal till pappa och den super energiska Ita till mamma. Han är inte så stor,men ser fin ut...och har lika mycket energi som sin mamma!  

Tog med mig Distinton i dom sista solstrålarna för idag och red han en stund på ridbanan. Det var utlagt lite travbommar som vi lekte med,en mycket trevlig avslutning på dagen!

Ovido - Quiz & Flashcards